Expert Crabbehof

Expert begrijpt ’t

Bij Expert Dordrecht staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid. U kunt bij ons in de winkel op uw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken. Maar het belangrijkste speerpunt is persoonlijke aandacht voor de klant. Zo voorzien wij u graag van deskundig advies op maat. Daarnaast kunt u van ons de beste service verwachten, vertrouwd dichtbij! Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning  Plotsklaps uw wasmachine kapot, en dan? Onze eigen servicedienst kan z.s.m. bij u langskomen. De reparatie van bijvoorbeeld uw wasmachine, TV of inbouwapparatuur wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch bij ons een reparatieverzoek indienen of online het reparatieformulier invullen, wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Maak een onlineafspraak met een van onze monteurs. Inbouw van witgoed, audio en meer.

Geen expert in huis voor inbouw? 

Wij hebben de oplossing voor u: de Expert inbouwservice. Wij helpen u graag met het juiste advies in uw situatie en zorgen er voor dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Bezorgservice Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie? Onze bezorgservice brengt uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. vooraf bespreken we met u de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging.

Productdemonstraties

Met regelmaat hebben wij specifieke productdemonstraties in de winkel. Wanneer u een product heeft wat u graag gedemonstreerd wilt zien, dan doen wij dit natuurlijk ook graag voor u. Expert Dordrecht, winkelcentrum Crabbehof begrijpt het.

Contact

Van Oldenbarneveltplein 62-65
3317 ES Dordrecht
Telefoon 078 617 70 05

E-mail:

www.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12.00 – 18.00 uur
09.30 – 18.00 uur
09.30 – 18.00 uur
09.30 – 18.00 uur
09.30 – 18.00 uur
09.30 – 17.00 uur
gesloten