Activiteiten

Sint Nicolaas Intocht

Zaterdag 18 november kwam de Sint Nicolaas samen met zijn Pieten naar ons winkelcentrum. Omstreeks 14.30 uur startte het voorprogramma met de Donuts. Om 15.00 uur werd de Sint Nicolaas verwelkomt in ons winkelcentrum. Na het lange wachten in de stromende regen mochten de kinderen met de Sint Nicolaas en zijn Pieten op de foto. De Sint Nicolaas had ook nog even tijd om langs het Verzorgingstehuis Crabbehof te gaan. Ondanks het slechte weer was het ook dit jaar weer een succes, vele kinderen hebben de Sint Nicolaas mogen begroeten.

SHOP met je ENVELOP …. in winkelcentrum CRABBEHOF EN WIN !!

De consument moest in de periode van 20 november t/m 17 december van 3 verschillende winkeliers, één kassabon in een envelop doen. De consument deed een greep uit onze kist en wist wat zijn/haar prijs was. We hebben vele prijswinnaars blij gemaakt met een prijs van  € 30,00 t/m € 150,00 en als hoofdprijs  € 250,00. Met name het zelf kiezen van de prijs uit de kist, werd zeer positief gevonden. Wij kijken terug op een zeer geslaagde actie.

Een sfeer volle kerst!

Zaterdag 23 december van 12.00 – 15.30 uur kwam er een grappige bewegende mechanische kerstman tot leven in ons winkelcentrum. Hij liep in mechanische bewegingspatronen naar het winkelende publiek. Vrolijke oude kerstliedjes klonken vanuit de doos op zijn slede. De prachtige verlichte kerstbomen in ons winkelcentrum zorgde mede voor de sfeervolle kerst.

De primeur voor Winkelcentrum Crabbehof …. Mr.Fill

21 december 2023 werd de zelf persende afvalbak Mr. Fill geplaats in ons winkelcentrum. De slimme afvaloplossing!  Uniek en als eerste in Dordrecht.